Rebecca’s Atelier

Feliratkozás hírlevélre

Volna kedved feliratkozni a hírlevélre? Elsőként értesülhetsz a legújabb szépségekről, ajánlatokról, egyéb érdekességekről. És adok 10% kedvezményt is első vásárlásodból!

Kedves Vásárló! A Rebecca's Bazaar webáruház eladósorba került, ezért csak azon termékeket tudod megvásárolni, amelyek készleten vannak a helyi raktárban.
Ezek a termékek a Kedvezményes menüpontban láthatók, a szállítási idejük pedig egy nap.

Kedves Vásárló!
Itt találod azt a kollekciót, melynek darabjai a Bazár műhelyében készülnek. Mindig újabb és újabb ötletek jutnak eszembe és öltenek testet egy-egy szép táskában, lakás- és konyhatextilben vagy használati tárgyban. Ezek mind egyedi darabok és ne feledd, hogy a műhely választéka folyamatosan frissül, bővül, alakul, változik, és ha valami elkelt, akkor lehet, hogy nem tér vissza többé a kollekcióba. De az elkelt darabok fotói továbbra is láthatóak és ha valami nagyon megtetszik, akkor szívesen elkészítjük Neked a hozzá hasonlót vagy ugyanazt a darabot, ha a hozzávalók rendelkezésre állnak. Kérlek, írd meg igényedet az info@rebeccasbazaar.hu email címre, hogy egyeztethessünk a részletekről.