MÁRKÁK

A House Doctor fő profilja a lakberendezés. Minden termék saját tervezésű, és jól ötvözi a skandináv designt a bohém hangulattal. Minden illik mindenhez, a régebbi darabok jól keverhetők az újabbakkal. Így lépésről lépésre, azonos, mégis változatos stílusban építheted fel otthonod. A kínálatban lakberendezési és használati tárgyakat találsz, bentre és kintre. A House Doctor figyelmeztet: ezek a termékek szapora szívdobogást okoznak, még kis dózisban is.

Katalógus

A Meraki a fürdőszoba világa. A kozmetikai termékeket Dániában fejlesztették ki, a természetességet ötvözve a skandináv esztétikával. A gondosan kiválasztott összetevőkből készült, gyengéd és egyben hatékony termékcsaládok könnyedén gondoskodnak Rólad és szeretteidről. A wellness termékek mellett a fürdőszobai tároláshoz is találsz itt szép darabokat. A Meraki minden érzékedet kényezteti, testtől lélekig ér, hagyd magad elvarázsolni.

Katalógus

A Nikolas Vahé a konyhára fókuszál. Itt megtalálsz mindent amivel, amiben és amiből főzni lehet, a konyhai eszközöktől az alapanyagokig egyaránt. A cég filozófiája: egyél minden nap valami rafináltan egyszerű, friss, egészséges, ízletes ételt. Azt ígérik, hogy velük az ételnek története lesz, és ennek a gasztronómiai kalandnak fontos része minden: a termékek egyedi csomagolása, az alapanyagok különleges ízélménye, a tálalás. Kalandra fel!

Katalógus

A Monograph a dolgozószoba vagy iroda birodalma. A kínálat elemei jól integrálódnak északi stílusú otthonodba, vagy abból magukkal visznek egy csipetnyit munkahelyedre is. A tárgyakban rejlő kreativitás nem zárja ki a rendezettséget, mert összeköti őket az egységes formatervezési szemlélet. Harmonikusan ér össze a funkcionalitás és a design. Rendhagyó, minőségi alapanyagok, szokatlan formák, játékos ötletek jellemzik stílusukat. Dolgozz játszva a Monograph termékeivel.

Katalógus