Meraki

Feliratkozás hírlevélre

Volna kedved feliratkozni a hírlevélre? Elsőként értesülhetsz a legújabb szépségekről, ajánlatokról, egyéb érdekességekről. És adok 10% kedvezményt is első vásárlásodból!

Kedves Vásárló! A Rebecca's Bazaar webáruház eladósorba került, ezért csak azon termékeket tudod megvásárolni, amelyek készleten vannak a helyi raktárban.
Ezek a termékek a Kedvezményes menüpontban láthatók, a szállítási idejük pedig egy nap.

A Meraki kínálatában Dániában tervezett és fejlesztett életmód és bőrápolási termékeket találsz. A termékcsalád kreatív környezetben született és a skandináv esztétikum, illetve a természetben rejlő kincsek szeretete ihlette. Mindig a lehető legjobb minőség előállítására törekszenek és gondosan választják ki az alapanyagokat és a hozzávalókat. A természet által adott legjobb kincsekből állítják elő a test és a lélek kényeztetését szolgáló termékeket. A Meraki termékek gyengédek, táplálóak, magas minőségűek, hatásuk dokumentált és a felhasznált illatanyagok természetesek.
A termékek nem tartalmazzák a következőket: paraben, mesterséges színezőanyagok, a szervezetre káros anyagok, SLS. Ezzel szemben természetes olajokat, magas minőségű „alap” olajokat, növényi alapanyagokat, organikus vitaminokat és nagyon enyhe tartósítókat tartalmaznak.

Ha további információt szeretnél kapni adott termékről, kérlek, írd meg e-mailben vagy a Bazár Facebook oldalán üzend meg a termék cikkszámát, kérdéseidet és azonnal válaszolok. Köszönöm!