KAPCSOLAT

Olvasd el a Gyakran Felmerülő Kérdéseket mielőtt kapcsolatba lépsz velünk. Hátha megtalálod, amit keresel.

Kötelező-e regisztrálnom a vásárláshoz?

Regisztráció nélkül is vásárolhatsz, vendégként. A regisztráció előnye, hogy a fiókodban minden előző vásárlásodat visszakeresheted, és nem kell minden esetben újra és újra kitölteni az adataidat sem. Regisztrált vevőknek sem küldök kéretlen reklámot, és adataid is biztonságban vannak a Bazaar-ban. Azt gondolom, hogy a regisztráció kényelmesebbé teszi a vásárlást, csak nyerhetsz vele.

Milyen szállítási határidőkre számítsak?

Abban az esetben, ha a termék leírásánál a Készleten státuszt látod, néhány munkanapon belül eljut hozzád a csomag. Abban az esetben, ha Dániából rendelem meg, maximum két hét az átlagos átfutási idő. Kivételes esetekben ettől több is lehet, de a megrendelés visszaigazolásakor ezt jelzem, és eldöntheted, hogy tudsz-e többet is várni a szokásosnál.

Milyen fizetési módok közül választhatok?

Sokféle módon fizethetsz a megrendelt termékért. Készpénzzel, kártyával, banki utalással. Előre utalás és kártyás fizetés esetén nem kell a termék átvételekor az utánvéttel foglalkozni, gyorsabb és egyszerűbb.

Lehet-e olyan terméket is rendelni, ami nincs feltöltve a webshopba, de a katalógusból megtetszett?

Minden termék megrendelhető a Bazaar-on keresztül, még az is, ami nincs feltöltve a webshop kínálatába. Ebben az esetben kérlek írj ide egy érdeklődő emailt, és arra válaszolva minden információval rendelkezésedre állok (ár, szállítási határidő, stb.).

Mire jó a hírlevél feliratkozás?

Hírleveleinket bármikor elolvashatod, amikor erre van időd. Érdemes is elolvasnod őket, mert az újdonságok, akciók először ebben a formában jutnak el hozzád, utána találkozhatsz velük más formában. Erre mondhatjuk azt, hogy kis befektetéssel nagy előnyre tehetsz szert 🙂

Írj nekünk egy üzenetet ha bármi kérdésed van amire az oldalon nem találtad meg a választ. Igyekszünk hamar reagálni.

[recaptcha]