Feliratkozás hírlevélre

Volna kedved feliratkozni a hírlevélre? Elsőként értesülhetsz a legújabb szépségekről, ajánlatokról, egyéb érdekességekről. És adok 10% kedvezményt is első vásárlásodból!

Kedves Látogató, örömmel üdvözöllek a Bazárban! A kínálatban nagyon sok szemet gyönyörködtető darabot találsz, nagy részük olyan északi országokból érkezett, amelyek kultúráját, hétköznapi szokásait, gasztronómiáját, lakberendezési irányzatait és ízlésvilágát én örökre megszerettem utazásaim során. A termékek elsősorban Dániából érkeznek, legnagyobb partnerem, melynek a Rebecca’s Bazaar a szerződött kereskedője, a House Doctor cégcsoport. Ezen belül a House Doctor képviseli a legnagyobb hányadot, lakberendezésben, konyhafelszerelésben, fürdőszobai, illetve kerti kiegészítők terén minden megtalálható a palettájukon. A cégcsoporthoz tartozik a Meraki, mennyei bőrápolási és otthoni wellness termékeivel. A „csapat” harmadik tagja a Monograph, a kreatívoknak szóló egyedi, stílusos és csodaszép irodai kiegészítőkkel. Kreatívok alatt értek kicsiket-nagyokat, egyszóval mindenkit! A cégcsoport negyedik tagja a Nicolas Vahé. Kóstoltad már a híres genovai pesztót? Ha még nem kóstoltad Nicolas költeményét, akkor még nem is ettél igazi pesztót! Ajánlom figyelmedbe.

A Bazár tapasztalatai azt bizonyítják, hogy a dán Ib Laursen verhetetlen a bútorkiegészítők terén. Válogass a különleges formákból, színekből!

Lighthouse Interiör. Ha szereted a nyárias kiegészítőket és a hajózással kapcsolatos apróságokat, akkor ezek a svéd termékek a kedvenceid lesznek.

A magyarországi Polar Kiadó arról híres, hogy kizárólag északi szerzőket fordítanak és szép kék könyveik azonnal felismerhetők. Fedezd fel az északiak érzelemgazdag szépirodalmát, a Bazár jó lelőhelye ezeknek.

Imádok úgynevezett dohányzóasztal könyveket és különleges magazinokat gyűjteni. Te is? Összegyűjtöttem egy jó nagy csokorra valót itt. Szépek, hasznosak, emelik otthonod esztétikai értékét és még nyelvgyakorlásnak is jók!

Kívánok nagyon kellemes időtöltést és vásárlást eme kis északi birodalomban!

Andrea