Feliratkozás hírlevélre

Volna kedved feliratkozni a hírlevélre? Elsőként értesülhetsz a legújabb szépségekről, ajánlatokról, egyéb érdekességekről. És adok 10% kedvezményt is első vásárlásodból!

Kedves Látogató, örömmel üdvözöllek a Bazárban! A kínálatban nagyon sok szemet gyönyörködtető darabot találsz. Olyan északi országból érkeztek, amelynek kultúráját, hétköznapi szokásait, gasztronómiáját, lakberendezési irányzatait és ízlésvilágát én örökre megszerettem utazásaim során. A termékek Dániából érkeznek, legnagyobb partnerem, melynek a Rebecca’s Bazaar a szerződött kereskedője, a House Doctor cégcsoport. Ezen belül a House Doctor képviseli a legnagyobb hányadot, lakberendezésben, konyhafelszerelésben, fürdőszobai, illetve kerti kiegészítők terén minden megtalálható a palettájukon. A cégcsoporthoz tartozik a Meraki, mennyei bőrápolási és otthoni wellness termékeivel. A „csapat” harmadik tagja a Monograph, a kreatívoknak szóló egyedi, stílusos és csodaszép irodai kiegészítőkkel. Mindenkiben ott rejlik a kreativitás, csak néha a megfelelő eszközök kellenek, hogy kibontakoztasd! A cégcsoport negyedik tagja a Nicolas Vahé. Kóstoltad már a híres genovai pesztót? Ha még nem kóstoltad Nicolas költeményét, akkor még nem is ettél igazi pesztót! Ajánlom figyelmedbe.

Imádok dohányzóasztal könyveket és különleges magazinokat gyűjteni. Te is? Összegyűjtöttem egy jó nagy csokorra valót itt. Szépek, hasznosak, emelik otthonod esztétikai értékét és még nyelvgyakorlásnak is jók!

A Rebecca's Bazaar nagykereskedelmi részlegében ugyanazok a jól ismert termékek vásárolhatók meg egységcsomag formájában, nagy kedvezménnyel. Cukrászdák, kávézók, bisztrók, irodák, cégek, minőségi szolgáltatást és vendéglátást nyújtó vállalkozások, nagy háztartások figyelmébe ajánlom. Kérdéseid vannak ezzel kapcsolatban? A Bazár várja jelentkezésedet emailben vagy telefonon.

Kívánok nagyon kellemes időtöltést és vásárlást az északi életmód birodalomban!

Andrea